Thursday, March 10, 2011

meronda2 subang

sambungan dari makan2 kt jombali tu.

pas abis makan, kami dok meronda2 sekitar carrefour, subang parade dan ke empire subang shopping centre. serius memang dkt situ2 gak je adanya. takpelah...janji bukan kena dok umah. bersyukurrr....hahaha..


kt subang parade ada book fair by MPH. jenguk2 laa jugak kan tp mcm tak puas ati sangat. aku kan terlalu attached sgt kot dgn POPULAR, so bila MPH buat sikit ni mcm tak berapa nak sexcited sgt pun. dlm tak suka katanya beli gak sebijik buku cite alaf 21.


then dan puas ati masing2 dpt buku tu pergi laa ke empire. kt sana kunun aku nak renew popular membership tapi dok dlm kedai tu sampai tak ber renew pun kad aku. dapat sambar sebijik buku gak dari dr faisal tehrani. cer tgk tajuk dia ahak.


ok...jgn fikir bukan2 yea. memang laa ianya ke arah 'itu', tapi bukan itu yg nak diceritakan dlm buku tu. tettttttt....

kt empire gak singgah ke handcraft market yg kebetulan dok bukak booth kt sana. singgah ke booth tini snazzy & such.

gambar curik dari fb SNS

beg tini jual cantik2 tp bila dok abis pusing2 tu, tgk2 ramai lak org kt kedai dia. so kitorg decide nak jln2 kat bawah dulu baru pegi semula. tapi bila dah turun tu nan hadoo naik dah laa.

haha teruk punya kwn laa :p

2 comments:

Cik Ila said...

wah..dh lama cik ila tak jln2 ke sana..syiok nye jln2...
emm,salam perkenalan ye..jumpa kt innit td.. :)

linn said...

hi cik ila...tengs sb singgah yea. saya dok subang jaya sb tu laa senang je jln2 kt area sini. meh laa jln2 sini hehe...