Friday, December 4, 2009

hasil tangkapan...

ini lah buku2 yg aku rembat dari pameran buku aritu.



5 bijik ni cuma cost me rm58.00 je. murs murs kan. 3 dpd tu siap hard cover lagi. bila nak baca jangan di tanya yea. dan kenapa aku beli buku non fiction tu pun usah ditanya. buat laa assumption sendiri :p.

satgi aku dah bleh buat public library kt umah nih.

ada sapa nak sewa buku?

:p


self reminder : exam lagi 16 hari oiiiii......

6 comments:

suezensuzanna said...

hehehhe....x suke bc novel...tp biler dh start bc....terus x leh berenti woo

adibah said...

stadi nok!!! stadi!!!!! :P

linn said...

suezen,
kan? sama laa kita. sb tu kadang tu leh tido kol 4, 5 pagi. keje gilo.

linn said...

adibah,
nak stadi laa ni nok. buku2 ni simpan dulu :D

ummifirzanah said...

kak linn-cm biasa arr...yg aisya sofea tu!!! oh,nk sewa ea???

lily lotus said...

bagusnya...huhuhu...amalkan selalu