Wednesday, December 2, 2009

help...help....

tah camne aku sekarang dok mengikut citer sekar kt astro prima.


kadang tu mcm benci btol laa tgk cite tak logik camtu, tp kang tgk lagi. dan benci lagi dan stop lagi pastu sambung lagi dan lagi dan begitu laa seterusnya.

hahaha gilos...



10 comments:

daydeck86 said...

padan muka ko dowh
aku dah tak terjebak dah
ahahahahahahaa

suezensuzanna said...

owhh...giler lame x tgk sekar..ape latest crite skang?

lily lotus said...

eh, samalah..ly pun hantu citer ni gak..hihihi..tapi kat youtube dah ada episod ending dia

linn said...

daydeck,
ko pun penah terjebak ke? hahaha fadan muka.


suezen,
sekarang ni shifa dah buta dan tak suka pd om rimba. sekar mintak putus demi anak dia. sedeyyyy arrrr :p


lily,
yeyyy....sama laa. hikhik takmo terjebak kt youtube wat masa sekarang sb kalo tak lansung tak bergerak dr lappy tu smpai kol 3,4 pg. tp dah tau ending dia ek? apa yea? hehe.

@xiM said...

saya tak tengok cerita nih..best ek?

linn said...

axim,
cite dia biasa2 je, ada ala2 tak logik pun bnyk. tp kalo dah tertengok tu mmg akan tgk laa hehe.

ummifirzanah said...

kak linn-mak metua aku hantu citer2 indon ni sampai cucu dia x leh tgk kartun doh time ni..ank2 aku dh leh hafal tu lagu dia..yg si kecik tu tu "saat ini......" ntah aku x layan x tau...

linn said...

ummi,
mak mentua ko bleh geng ngan mak aku laa. dia suka tgk yg kt prima dgn tv3 sb tak pandai nak guna remote tekan astro kirana hahaha.

ummifirzanah said...

sbl ni citer INTAN..skang SEKAR...pengaruh indon kuat tol...

linn said...

biasa arrr tu.