Saturday, July 3, 2010

akhirnye....

aritu aku beriya dok tgk cite personal taste, lakonan lee min ho ni dari internet.

tup2 bila dah smpai 3 episod akhir tenet umah ni mcm cii plak kan. so terbantut laa kegilaan aku dek kerana *&^&#*?@# (<--mencarut) nye tenet itu.

tp akhirnya dpt gak aku habiskan.

pehhhh...sedeh korang. bengkak2 mata.

lagu pun sgt layan.



sob..sob...


4 comments:

kak ina kl said...

salam linn..peminat ceta korea jugak ker...nanti lepas habis cinderella nak layanlah pulak cerita ni.

suhaisweet said...

Nice blog..Not Bad..My Hot topic 4 the day.. Hot!

linn said...

kak ina,

minat kak, esp kalu ada hero yg comel, lagi laa dok melekat dpn tv je hehe. akak dok tgk cinderella man tu ke? saya dah bli dvd tp tak tgk lagi.

linn said...

suhaisweet,

wahhh...ada hot topic lagi. kelasss!! heheh