Tuesday, July 6, 2010

nuffnang screening - The Back Up Plan

matik laaa post ni dok kt draft lima ploh tahun. aku buat italic yea sb nak menunjukkan betapa lamanya dok simpan menda ni. jom baca :


last monday dpt invitation dari nuffnang utk menonton cite ni.


watak utama adalah pelakon meletop yg seksi, JLo dengan alex o'loughlin. cerita romantic comedy dan sgt sesuai utk hiburan ringan. aku suka laa menonton cite2 camni. malas nak pikir ahaks.


cite ni sebenarnye dah ditayangkan lama dah di US dan di few countries, cuma kt sini akan start 1 july ni. so...many thanks to nuffnang sb aku adalah antara org di msia yg awal menonton cite ni sebelum keluar dipanggung.


JLo, walaupun dah lama tak belakon dan muncul tetapi body dia adalah still manthop seperti dulu. macam yg aku katakan kt sorang kwn, JLo ni bukan saja lelaki suka tgk, pempuan pun suka gak tgk body dia kan.

sinopsis cite ni :

After years of dating, Zoe (Jennifer Lopez) has decided waiting for the right one is taking too long. Determined to become a mother, she commits to a plan, makes a doctor’s appointment and decides to go it alone.


That same day, Zoe meets Stan (Alex O’Loughlin) – a man with real possibilities. Trying to nurture a budding relationship and hide the early signs of pregnancy becomes a comedy of errors for Zoe and creates confusing signals for Stan.When Zoe nervously reveals the reason for her unpredictable behavior, Stan considers his unusual future but eventually says he’s in.


Never before has love seen a courtship where a wild night of sex involves three in a bed – Stan, Zoe and the ever-present massive pregnancy pillow. The real pregnancy test comes when both of them realize they really don’t know each other outside of hormonal chaos and birth preparations.With the nine month clock ticking, both begin to experience cold feet.Anyone can fall in love, get married and have a baby but doing it backwards in hyper-drive could be proof positive that they were made for each other.

cerita ringan dan panggung sentiasa pecah dgn gelak tawa penonton. pendek kata mmg tak boring laa dgn lawak spontan pelakon2 filem ni. TAPI INGAT!!! kalu korang belum 18 tahun dilarang menonton yea. cite ni org dewasa je bleh paham. hikhik.


so apa lagi, cepat serbu panggung.

opssss....nanti nanti. tunggu 1 julai laaa.


kannn??? hellowww....dah 6 julai ok! dah ada dah kt panggung wayang tuh.

akhir sekali :


ahaksss..beli jiwa nih :p

3 comments:

v!vi@n said...

i want to watch this..but never got a chance!!!!! must be nice..i love jlo!!!

suhaisweet said...

Anyway Nice..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!

kenwooi said...

yeah you gotta love nuffnang for all these free chances ;)