Friday, July 30, 2010

melampau-lampau kemalasan aku sekarang nih

katanye aritu tak hapdet sb berlibur laa kan.

dah balik ni pun, sekali takde entry pun pasal cuti2 aku tu kan hahha. tahap kerajinan aku mmg zero sekarang nih. tp pasni biasa laa kalu ada gak entry tu. biasa kalu kata malas tup2 rajin, bila kata rajin tup2 malas.

ehhh...apa daa kau merepek ni labu.

dan salah satu penyebab kurangnye aku mengadap blog ni adalah kerana cerita ini :


cite ni tgh ditayang kt KBS world saluran 303 astro tiap hari rabu dan kamis. tajuk dia yg kt 303 tu "bread, love and dreams". dan kalu korang nak gugel ada gak yg ditranslate sebagai "king of baking, kim tak goo". dedua tu cite yg sama jelah.


yg menarik dia awalnye sb kisah kanak2 ni lerr. kisah budak miskin dgn mak dia, ada ayah yg dah dipisahkan dan merupakan pembuat roti yg kaya, mak tiri yg berskendel dan sebagainya. laa ni dia dah beso ada laa selit2 kisah chenta laa.

dan pulak bila aku dah minat camni disiarkan 2 kali je dlm seminggu. tak cukup woo! so terpaksa laa tgk online. tp brotben plak jenis semput. adehhhhhh....

bosss!!! nak outstation ke pasir gudang bleh tak????
nak bli dvd kt todays sebenarnye :p


4 comments:

ken said...

saya pun selalu malas =P

aku daaa said...

soh...yg ko kirim dulu pun aku x beli2 lg weh...skang dah x gi arr todays tu...beli dvd pun kat kip mart jerk..heheheh

linn said...

ken,

u malas ke? mana ada...

linn said...

soh,

aku tau dah sb tu tak kirim lg haha. lgpun lu tak follow. kipmart ok gak kan, bnyk dvd movie.