Tuesday, October 20, 2009

ada ke patut



ada ke kwn aku ckp:

"kita kensel laa trip indon next year, ganti pi singapore jelah. aku takut la apa2 jadik nanti....."

hek eleh....trip indo di compare ngan singapore. kalo ke spore bukan kira holiday dah pd aku sb terlalu sekangkang kera je dgn jb nih. lgpun brg2 di singapore ngan barang2 di bandung adalah totally different.


kenot...kenot. kena pi gak bandung tahun dpn. tp... jomlah dtg ke jb wahai kwn2 weh. ada singapore end year sale nih. tak rugi pegi wooo.

tetiba promo visit singapore plak aku kan.


p/s : kalu dpt ke nuffnang event tu kan best. aku nak masuk tuptup dah lepas d/line daaa.


4 comments:

adibah said...

nok!!! bila mau ke bandung?

kak ina kl said...

salam linn..sorrylah lambat reply..dekat dengan sunway pyramid..tapi belah kedai-kedai sebelum nak turun ke federal highway..
nak nak gi jogja dengan daydeck tu jadi ke idak?

linn said...

adibah,

tawun dpn nok! wahhh..semua tahun dpn aku nih hikhik.

linn said...

kak ina,
ooo kt area2 situ ek. kena carik laa nnt hehe. ke jogja tak tau lg, tp ke bandung jadik insyaAllah.