Friday, March 5, 2010

bersiaran dari opis baru

hak hak hakkk...matik laa baru2 lagi dah pandai update blog dari opis.

arini aku adalah kekurangan keje so dpd blog ni berabuk aku tulis laa. penat lerr nak buang habuk2 ni kan. kang datang resdung aku lak hikhik.

utk yg tak tau aku dah officially berpindah umah dan berpindah lokasi tempat keje dari pasir gudang ke subang jaya. balik semula ke tempat asal cuma department je lain. ramai yg tanya kenapa aku pindah dan ramai yg buat spekulasi sendiri. udah2 laa. rentikan spekulasi korang tu semua. tak betul tuh.

nanti kalo rajin aku update lagi dgn gambar yea...


4 comments:

kak ina kl said...

salam linn..wah dah pindah ke subang..tentu lepas ni sibuk jalan-jalan cari makan kat situ..

eddie dewanaga said...

wah.. dah jadik warga subang jaya pula... kawen nanti jgn tak jemput!!!


*huh.. spekulasi lagi.

linn said...

kak ina,
wat masa ni tak rajin lg sb dah nak exam hehe. nnt akan carik makan gak nih :p

linn said...

eddie,
kawen kang kena balik johor gak beb. mesti laa jemput semua hehe.

(bila masa aku kata nak kawen nih?? isk iskkk).