Wednesday, March 24, 2010

why laaaa....

semenjak dua menjak ni bnyk komen yg aku tak publish.

sebab apa?


sebab dulu aku dah kata no anonymous komen! aku dah buat rule, aku kena laa ikut. mmg laa rules are made to be broken bak kata org kampung aku kan, dan komen2 diorg tu takde laa mencarut ke hapa, tp me no loike laa anon anon nih. kan korang ada nama, pe salahnye buh kt situ. nak buh nick name pun wa tadak hal nye.

susah sgt ke?

6 comments:

adibah said...

aku kenal tak anon tu nok?

linn said...

masalahnye aku pun tatau sapo nok. camne tuh..

.::WaNiE::. said...

xtulis nama langsung??

:D secret admirer kot hahahah

eh eh tak sopannya

assalammualaikum, salam kenal

kenwooi said...

i think anonymous comment is good as well, except "criticizing with no reason" comments.. =)

linn said...

wanie ,

tarak tulis pun. salam kenal :). dah singgah ur blog dah.

linn said...

kenwooi,

true but i need to be fair to everybody and to myself too :D