Wednesday, March 10, 2010

sila laa percaya

aku ingatkan dulu aku ni penakut tp ada lagi sorang yg double triple penakut dari aku. kwn aku nye keta dah 5 tahun. tp dia nyer meter sila laa lihat :


16788km sajo!!!!!

dasat kan? kalo keta aku dah kena tambah satu lg 0 kt ujung dah. keta dia ni cuma bwk ke opis, ke mydin dan ke carrefour je gamaknya. kalo balik kg lebih rela naik bas atau tren. tp service tak penah tinggal, buat tayar, alignment etc.

matik laa wat entry nih. harap2 dia tak baca laa blog aku arini :p.

5 comments:

eddie dewanaga said...

kalau myvi gua... nasib baik nak pegi sabah sarawak tu kena berenang, kalau tak...

linn said...

haha tulah kan. gua nye keta pun bih kurang lu je.

Noor mala Osman said...

haahaa...aku tahu kereta sape tu....nanti aku sampai kan kat dia....

linn said...

mala...ko jangan laaa!!!!

Anonymous said...

hai baru jupe n baca blog u..kim slam kawn u ye...i pun pnakut gak, bawk kete pegi ofis je setahun=10,000km now baru 2thn - seri