Thursday, March 25, 2010

ni sapa punya keje ni????


click utk larger view.

depa tulis :

Hello linn We have received your request to join the HotDirtyAdultWebcams09 group hosted by Yahoo! Groups, a free, easy-to-use community service. This request will expire in 7 days.

TO BECOME A MEMBER OF THE GROUP....... bla bla bla

(korang nak ke link tu? hikhik)

helooowwww...apa ni dirty2? ai clean okeh...

sapa punye keje laa yg tinggalkan email aku kt situ. group ni pun aku tak tau akan kewujudannye, tetiba email aku yg complete masuk sini. sib baik lerr group2 ni nak kena verification & confirmation, kalo tak tetiba je aku jadik member kan.

sapa yg buat tu meh ngaku!!!!!

8 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

hahhaa..lucah btl grop tuh!!esh2!!

linn said...

sebenarnye group yg camtu bnyk cuma kita je tak tau dia wujud hehe.

lily lotus said...

ishk2. notty siapa tlg register ni..huhuu

linn said...

lily,

kannn? nak kena dia tuh :p

afiq said...

kak dib nih... wakakkakakaka

linn said...

hahaha...ko kena lepuk sok aku tak tolong yea.

adibah said...

afiq, ko dah lama idop??? ada tak rasa seperti mau balik kampung dalam keadaan berbaring?????? AWAS LHO!!!!! wakakakakaka :P

nok.. cam dapat agak jer apa nok.. hiks!

linn said...

nok,

khannn???

afiq...ko jwb sendiri hahaha.