Wednesday, April 21, 2010

Gatsby Deodorant Street Party

katanya malas nak hapdet sekali ada entry ni cemana? hahaha. tp sayugia diingat bahawa entry ini adalah terlampau panjang yea sb mls nak buat part by part.

so mcm org lain aku pun dijemput oleh nuffnang utk ke gatsby street party nih. ingatkan nak bwk cikdib sb dia pun blogger, tp memandangkan dia ada kelas dan takmo dia memonteng (ihiks) aku bwk laa cikjib.


kami smpai dlm kol 10 gak camtu. kan katanye kena dtg awal utk mendptkan imbuhan dpd nuffnang kan so merempit laa seawal pagi dari subang. smpai kl awal pegi meneteh kt pelita ampang sat hehe.

pastu trus ke berjaya times square utk acara.


yes..the largest bloggers' gathering uols. dan aku salah sorang yg termasuk dlm malaysia book of records gitu hiks.


time registration :



kaunter agak kecik utk tampung jumlah yg ramai. tp they manage to do it. good job guys!



officiate ceremony :


masa ni tgh tunggu whats next.

org2 besar


haa..time ni VIPs dok bergambar dgn bloggers. aku jauh bebeno so mls nak join.


antara games yang ada :






games yang aku main :


aku bleh masukkan tiga2 bola in 1 row. caya tak? aku pun mcm tak caya tp btol tau. ehh..tp dlm gambo tu bukan aku laa kan.


computer games ni je aku dpt 3 coupon. malu lak dgn amoi yg jaga so aku blah cari games lain.


tumbuk kacang ni lansung tak berjaya. hampehhh!!!


pasan tak dr td aku dok maik games sambil menjinjing beg yg bnyk ini. poyos. mana lerr nak menang hehe.


jumpa mereka :




kak ina kl yg sgt sporting bersama kuncu2 nye. kak ina siap bwk kek utk ditempah sempena raya nanti hehe. ampun kak..


afiq yg suboh sepiee dah sampai kt sana dan dah main few games. tak padan nak mid term ni sempat lagi tunggu smpai petang (ehh..bukan aku pun nak exam gak ke? hehe). satu lg masalah awat kalu gambo ngan afiq aku ske wat tgn cenggitu haa?



daydeck86 yg sedang menukar tayar. tak smpat nak amik gambo sekali daa. aku cuba gak tukar tp time nak pasang. berat gak rupanye tayar keta ni. ehh...ke keta kebal haaa?


yang lawak tu cikjib siap bg statement "depa ni set2 ko gak yea, dok amik gambar sesaja, tak kira masa". hellowwwww....inilah dia yg dinamakan blogger! bg boo sket kt cikjib. booooo!!!! hahaha.


kami gerak awal, dlm kol 12 camtu. kupon yg 5 keping tu aku dok pas kt kak ina kl. bukan takmo tunggu tp ada urusan lain yg nak kena settlekan hari sabtu tu gak. maklum lerr nak exam nih..

so urusan apa tu next entry laa yea..

6 comments:

suezensuzanna said...

eheh!........ambik gambar dimana saje berada..itu lah blogger!...eheh!

lily lotus said...

tu dia dgn kendong2 beg besar main game..hihi..seb baik takde baby kecik..kot dikendong jugak sambil main :P

budleee said...

hik2.. rugi tak redeem..

leh beli ubat ketiak utk yg tersayang supaya kekal wangin sepanjang time dating :D

kak ina kl said...

hai linn...bukan kunculah..tapi tali barut aka kroni..
sorrylah tak dapat pot pet..pot pet..

afiq said...

seb baik muke ai elok.. ahahhahaha

linn said...

suezen,
khannn? dia kena didedahkan selalu dgn blogger2 yg camni laa hehe.



lily,

hahaha...kalu ada baby pun kena kendong belakang mcm bibik2 selalu bwk tu. *pitam*



budlee,

hishhh...bnyk2 tu ubat ketiak lak yg dikatanye hehe. ada urusan lain laa time tu. kalu tak mmg berkampung gak kot.



kak ina,

hahaha tali barut rupanye. patut laa masa taip tu mcm pelik je bunyinye. takpe laa kak, saya pun dok rush time tuh.



afiq,

yelahh...ko cantekkk :p