Monday, April 12, 2010

No Strings Attached

baby you're not the only one
you don't have to be afraid to fall in love
and i know that you've hurt in the past
but id you want it, here's my heart
no strings attached

yesss...itu adalah antara lirik lagu no strings attached daripada kumpulan NSYNC yg pernah dianggotai oleh JT dolu2. korang kenal tak nih? tak kenal lantak kome laa yea haha. pada aku album ni adalah the best ever yg nsync penah ada.


ehhh..tp bukan tu yg aku nak cite. cuba korang tgk gambo bwh nih :


keadaan meja dan pc table yg penuh dgn wayar berselirat. tak penin ke camtu? harus laa kan. dgn wayar nak ke plug point, wayar printer, network dan sebagainya.

dan benda ni pun sebenarnya bahaya ok. aku penah tersangkut wayar time kt ofis dolu2 sampai nak tergolek. bayangkan laa baju lawa2 dgn mekap bagai (dulu tak pakai uniform yea), sekali dok catwalk tersangkut plak wayar. ilang vogue nok!!!


so solution yg paling chantek sekali adalah dgn menggunakan broadband tanpa wayar atau org kampung aku panggil wireless broadband. kt opis senang, kt umah lagi laa best. sambil online bleh baring guling2 bagai. tak caya cer tgk ahkak bwh ni, syok je chatting ngan gewe sb tadak wayar2.


dan mana lagi korang leh dapat kan. cari lah p1 wimax wiggy nih.



sekarang tgk promo tau uols. senang guna benda ni dan bak kata depa :

introducing the new W1GGY plans that give you affordable speed and higher usage quota, with no contracts and no restrictions. now you can have more internet fun anywhere, with no strings attached.

khannn??? gi laa kt website depa utk keterangan lanjut.

yelah kalo nak ikutkan, provider broadband yg lain ittew. semua ada kontrak2 uols. rimas tawww!

akhir sekali : Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

4 comments:

kak ina kl said...

good luck linnn

kenwooi said...

never tried p1 wimax before.. dont know whether really good or not =)

linn said...

kak ina kl,
sama2 lah kita :D

linn said...

kenwooi,
their service are getting better and better. should try one!