Saturday, August 8, 2009

attend course

aku adalah sedang di dalam menghadiri kursus uols so entry adalah kureng.

ni pun bersiaran lansung dr bilik hotel dan sib baik line adalah ok walaupun slow gilaan (hotel dkt golf course, nak wat cemana). tp aku bukan attend kursus menyepak golf yea. nehi bete!


dan masih gigih ber online ni pun disebabkan aku adalah pekerja dan pelajar yg cemerlang dan very the multitasking walaupun sebenarnye nak menyiapkan assignment yg masih tertunggak. harus nak puji diri sendiri.

apa pown, kursus ini adalah.... eh? adalah apa nok? lupa lak aku.



4 comments:

adibah said...

cikendens..! cikendens..!!!

linn said...

hishhh...bukan cikendens jer. input nok input! hiks :p.

kak ina kl said...

salam linn..ashik jejalan aje ek..bestnya jadi org bujang..

linn said...

alaa kak, pegi kursus bukan org bujang je, yg dah kawin anak pinak pun kena pegi gak laaa hehehe.