Friday, August 14, 2009

cuti cuti

aku adalah sedang bercuti arini.

dok ada kt kg lg ni tp pas zohor nak ke kl ada family matters sket. ecehhh...family matters laa konon hikhik. kang buh gak dlm blog nih.


so komen2 sekalian mungkin akan lambat di publish yea kengkawan kecuali laa kalo ada capaian internet (dan tanpa gangguan anak2 buahku) harus aku takkan lepas peluang.

sapa mau beronggeng di kl koling2 yea!



12 comments:

cokolat said...

turun kl ke nok?
entah kenapa dalam ramai2 bloggers aku tingin nak jumpa ko dgn dib!

linn said...

haah nok nak bwk mak aku ni. tulah..kitorg pun tingin nak jumpa ko gak. lenkali kalo aku turun berfoya2 sok kita meronggeng sama2 ek!

cokolat said...

ok noks! no prob.. kalo ada rezeki bleh jumpa eks. ;)

linn said...

alrite nok!

adibah said...

ciktipah, ko jaga2 speed trap wehh! Cok, ye.. kitorang pun tingin nak jumpa.. bleh karok sesama.. diri atas kusi! Terharunya aku..

Ada rezeki, ada jodoh.. kita ronggeng sesama! :-)

linn said...

selain dpd mak, aku juga akan membawa MIL linda tew uols. haruslah ber-kemah tinggi aku bwk keta sehingga tak melepasi kelajuan 110kmj punya. unless kalo depa dua tidow hikhik.

eedany said...

selamat bercuti linn.

jangan drive laju tau. Biar lambat asal selamat.

:)

linn said...

thanks dany. tak laju lah lebih2 lg kalo ujan. harus me drive mcm siput sedut je hehe.

lily lotus said...

selamat bercoti!

cokolat said...

okeh dib.. nanti kita karok sesama yer. aku bawak kawan aku si wakzu tu jumpa ko and linn skalik ek? mana acik kalo aku sensorang... side kick takdo!!! hahaha..

linn said...

lily,
thanks uols. dah abis cuti baru nak publish komen nih hehe.

linn said...

cok,
set aja nok!