Thursday, August 27, 2009

teringin laa plak

bila kata taknak hapdet tu asik laa aku menghapdet kan. lebih2 lg bila nak exam camni. dan bila time2 posa ni laa teringin nak mkn mcm2 plak.


sekarang ni aku adalah terasa2 sgt nak mkn burger subway. syok mkn sini sb bleh pilih2 sendiri sayur & sosnya ittew. slrupppp....sllrupppp!!! tp sgt hampa sekali sb kt johor ni takde lansung outlet restaurant ni. sedeh kan? very the!

mcm nak pi kl laa. sambil dpt mkn tu dpt laa pegi jenguk2 kwn2, tp wiken ni dan wiken dpn aku exam plak. hishhhhh.

takpe...nnt akan ku usahakan gak nih.

chaiyo! chiayo!



iskk..tp pelik laa kenapa diorg tak bukak kt jb?

8 comments:

suezensuzanna said...

erk...nnt kiter bukak satu cawangan kat johor:D

ymn said...

Sbb JB poyo .. haha haha tu pasal x der branch kayt JB ,, :P

lily lotus said...

huii..tak tahan tgk salad2 dlm tu

eddie dewanaga said...

memang takde, tapi pernah ada ura2 nak bikin satu kiosk kat tebrau city... entah.

member gua pernah tapau masa dia masuk changi bulan lepas... ini baru sandwich!!!

linn said...

suezen,
haaa...kalo tak bukak akan ku carik dikau wahai suezen hohoho!

ymn,
wakakaka...poyo pun poyo lah. tp patutnya bila poyo tulah kena bukak kedai ni bnyk2.

linn said...

lily,
kan??? nanges!!!

eddie,
ada ura2 tu sudah bagus, tp kalo jadik lagi bagus! kena masuk changi ke baru leh dpt? adoiii.

kak ina kl said...

salam linn..mcm org mengidamlah pulak kamu ni...lepas habis exam merempitlah kekay ell naik bas..jimat duit toll dan duit minyak...tak pun suruh aje si day deck hantarkan...

linn said...

ni namanye ngidam takde baby laa kak hehehe. mmg cadang nak rempit ke kl bulan posa ni, tp nak drive kot. senang rempit kalo ada transport ni. suh daydeck amik? jumpa pun tak penah laa kak hehe.