Tuesday, September 8, 2009

aktiviti selepas exam


mcm yg aku kata aritu tepat jam 5.01 ptg hari sabtu, aku adalah exam free sudah. pas abis exam tu chit chat jap ngan few people aku pun drive balik.

masa drive balik tu tah camne tetiba kereta aku terus bergerak ke tebrau city mall. boleh yea tetiba bergerak? hahaha. maksudnya mmg spontan je idea nak ke sana tu, bukan keta gerak sendiri. ingat ni knight rider ke.


sampai sana dah dkt kol 6 dah. aku terus gerak ke TGV. tgk2 ada cite final destination 4 kol 5.45. mmg cantek laa kan sb time tu takde org. lgpun harus cite tu bnyk iklan dulu so aku terus beli tanpa fikir panjang.

(kejap2...aku yg dah lama tak tgk wayang ke mmg tiket naik harga haa? rm12? bukan rm11 je ke patutnye utk box office? hishhh).

masuk2 panggung spt yg dijangka mmg baru stgh minit je cite tu start. so mmg sesuai laa.


balik dr tebrau aku ber text msg dgn wani. dia sgt terkezut dan tak percaya aku bleh tgk cite mcm FD4 tu kt panggung dan sorg2 lg! yup..kwn2 mmg tau tahap penakut aku ni yg sgt gaban tp aku pun tak tau apsal tetiba leh nak bli tiket cita tu. serius! aku pun kagum dgn diri sendiri hahaha.

dan lg pun pada aku cite fd4 ni tak berapa terkejut2 sgt mcm fd2 ke fd3 yg aku cuma tgk kt tv tp tahap terkejut tu sgt melampau2. yg ni biasa2 je pada aku.

korang dah tgk? pi laa tgk mlm2. best sket.


4 comments:

suezensuzanna said...

aiyok...best ekk:D

lily lotus said...

tabik spring lah kat u dear..bleh layan citer ni kat cinema..alone!

linn said...

suezen,
tu ah. tgk laa nnt tau!

linn said...

lily,
me pun tak caya kt diri sendiri leh berani camtu hehe.