Wednesday, September 23, 2009

salam lebaran

sticky mode. entry baru kt bawah ni yea...

salam semua. dah balik raya ke belum? aku dah start balik raya hari khamis, 17hb.

so sempena nak menyambut hari raya ni aku nak mohon ampun dan maaf kepada semua family, kawan2, pembaca dan siapa saja yg dok jenguk kt blog yg tak seberapa nih.

maaf kalau ada tulisan atau perbuatan aku yg telah menggores hati korang sama ada sengaja atau tak sengaja.



SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN...

akhir sekali jangan main mercun, makan dgn bersederhana dan berhati2 di jalan raya occay!

jgn ada yg beraya di hospital yea!







6 comments:

Ayu Jaffar said...

Na,

~ Selamat Hari Raya ~
Maaf zahir & batin

nurul@cokolat said...

samalah.. mintak maaf yer kalau ada terasa dgn aku dalam diam ke..
selamat hari raya nok!
ada rezki kita jumpa :)

eedany said...

makan dengan bersederhana itu yang best didengar...haha

Linn,

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

Tijah said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem

linn said...

ayu,
selamat hari raya yu. berhati2 di jlnraya.

cok,
insyaAllah nok. selamat hari raya. makan dgn berhati2 tau hehe.

linn said...

eedany,
pandai je ckp org mkn besederhana padahal sendiri makan tak hengat dunia ni hehe. selamat hari raya eedany!

tijah,
aku pun sama gak nok. selamat berhari raya.

wahhh dah abis raya baru aku publish segala komen nih.