Saturday, September 19, 2009

jalan2 kt jalan TAR

hari ahadnye aku janji ngan rizna utk meronggeng ke jln TAR. saja nak tuju ke sini sb kt sinilah bleh dpt good bargain for brg2 raya.


hotel murah (tpt opis selalu bg duduk kalo ada meeting tuh) so takde hair dryer dan iron yg limited. buruks baju aku ngan rambut basah2 kuar dr sana. iskkk iskkk malu.



jln kt subang adalah smooth. so kol 10 kitorg gerak dan bajetnye sb last week tak ramai (kata rizna) so that day pun tak ramai laa. sekali sampai sana......


maybe ahad tu adalah ahad last sebelum raya kan. org dah nak kelik kampung.



kitorg park kt sogo. nak masuk parking pun berejam. naik2 je kt mezz floor dia tgk org mcm laut. aku nak pilih baju pun dah tak selera dah.



terus ke jln bonus & jln masjid india yg kt pasar2 tu. panasnye takleh nak ckp apa laa. hari redup tp haba dia kot panas sgt.


takde apa sgt yg aku amik cuma mcm table cloth, tpt tisu and brg2 umah utk mak aku dan tudung selendang utk aku jelah. nak cari baju pun takde. bukan takde tp tak selesa nak pilih dgn org yg ramai. bak kata aku kt rizna duit tak luak pun. camne tuh? hikhik


abis dr situ kitorg gegas ke petaling street. ada budak opis aku kirim wallet murah2 dr sana. nak kirim time aku pegi bandung tah bila lg. H1N1 tak abis2 ni nak ke sana pun takut.


dah dpt apa yg dihajati plus brg2 aku sekali, kitorg pun gerak ke subang. aku siap tumpang mandi dulu kt umah rizna sb kena hujan masa nak balik dr petaling street tuh.

aku gerak balik jb dlm kol 5 ptg camtu.



2 comments:

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.

p/s: We would like to invite all bloggers to join our blogging community which can helps you getting more visitors to your blogs. It's totally free! Social Blogger Community

linn said...

sempat beriklan lg yea...