Friday, September 25, 2009

semangat nak baking sebab ada oven baru

awal posa aritu aku beli oven baru. saja jelah sb oven yg lama pintu dia agak weng sket dan lgpun aku dpt kutu. so sebelum duit yg ada tetiba lesap better aku beli something yg bleh nampak.

alaaa... oven murah je uols tp agak besar laa. dulu guna 18L tp yg baru ni 30L. besar kan? mcm ramai beno yg duduk kt umah.

ni cilok gugel ni tp sejibik laa

tp syiok buat kuih raya guna oven ni sb 3 kali bakar je dah setel.

dan smlm aku dok sinsing lengan buat moist choc cake. gambar ada tp kabel camera tadak laa so esok2 laa aku publish resipi ye.


seblm tu korang tgk gambo tepung ni udah laa.

:p


4 comments:

suezensuzanna said...

wah....dan dan lah membaking:)

linn said...

mesti2...tgh semangat tuh :p.

selamat hari raya suezen!

adibah said...

wahhhh... sila buat bebanyak sket ya.. :-)

linn said...

buat bnyk sapa laa yg nak mkn nok. kang buang2 je dah bazir.