Tuesday, May 18, 2010

kemalasan melanda & airasia zero fare

arini tadak entry sb sibuk melayan lee min ho setiap malam :p

cuma aku nak cite pasal website airasia yg sedang hot hot hot sejak kol 12 mlm tadi. aku ada try utk mengaccess pada kol 1 pagi tp tak berjaya. begitu gak sejak pg td dok cuba dan cuba lagi masih benda ni yg keluar :



bila nak dpt masuk nih???

6 comments:

princess_eryna said...

td try jugak masuk.... blh masuk tp time nak book flight tuh plak yg problem

linn said...

hehe kira tak berjaya gak laa tu...

suhaisweet said...

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

linn said...

suhaisweet,
thanks ;). dah lawat dah ur blog :).

lily lotus said...

tgh menanti gak ni...

sepul said...

just happens to enter ur blogs. mcm dah lama jugak la duk bacac ur blog ni. u try mobile.airasia.com. sirius laju. i book my tiket hari 1st day masa free seats tu smooth je. u try la.