Monday, May 17, 2010

sedang engaged dgn lee min ho :p

aku sedang engaged dgn ini cerita daaa :


personal taste atau personal preference, masih sedang ditayangkan di tv di korea dan baru episod ke 14. utk cerita ni sampai ke sini dlm bentuk dvd adalah makan tahun gak laa kan. so jalan yg mudah adalah menonton dari tiub awak (youtube). kejap lagi mesti data tenet umah aku exceed limit pastu slow :p

cite dia mengisahkan jeon jin ho (lee min ho) sorang arkitek yg tumpang umah gae in (anak sorg arkitek terkemuka) utk dptkan konsep rumah yg dia duduk tu sb nak masuk pertandingan. dia diterima menyewa sb disangka yg dia ni gay. kt situ laa bnyk lawak2 dlm kisah depa berdua dan timbul laa bibit2 chenta.

alangkah indahnya ciptaan tuhan.....

dan soundtrack daripada cite ni pun best gak (kalo dah suka tu semua laa best kan). paling best lagu like a fool yg sedang berkumandang dlm blog nih.

antara translation dia

like a fool..
why didnt i know
like a fool
why did i let you go
like a fool
my heart cries slowly
i know now
my love is only you

isk iskkkk.... min hoooo!!!!! (wahahaha...tetiba)



opss....today is also a bday to my other bf, wang lee hom :p



he's 34th...tp still awet muda.

sheng ri kuai le, leehom!!!

2 comments:

Fina Fento said...

huhu..kat mysoju belum ada ek?

anyway, nanged u

linn said...

fina,

ada dah tp gambar ada yg tak cantik. me prefer youtube atau kimchidrama lg best view diorg.