Tuesday, June 30, 2009

cantik tp tak sedap

aritu aku ke port klang sb ada kursus. tarikh toksah cerita laa sb mmg dah basi pun hikhik. since ada 3 org dari sini so aku meng-volunteer utk drive.



kitorg gerak dari kol 11 pg sb acara akan start during magrib. aku ni tak kisah sgt kalo jln jauh even drive sekalipun, cuma one of us ada yg peknen. so kesian kt dia kang penat2 lg kan.

singgah di air keroh utk makan. kalo aku drive sorang dah terus je dah. tp kang lunch tak di provide kan. takpe...makan dulu. ada deretan kedai baru kt melaka nih. cuba gak laa kot2 sedap ke.


yg aku makan :


harap rupa je cantik tp rasa mmg hampeh. yg kolig aku mkn pun sama. so jgn laa korang mkn kt r&r air keroh yg section baru tu. tak sedap!

sekian.

6 comments:

suezensuzanna said...

uhuh...nmpk menyelerakan.....:)

daydeck86 said...

makan kat R&R nilai lagi sedap kowt

linn said...

suezen,
presentation je bleh harap. tp tak sedap ok. jgn mkn kt r&r air keroh yg new wing tu k!

linn said...

daydeck,
nilai aku tak penah singgah tp yg old wing kt situ pun not bad gak. btol ek nilai best? sok2 aku singgah lah hikhik.

::@FiQ said...

indah rupe dri rase...hampehhhh

daydeck86 said...

mmg sedap makan nasik lemak kat r&r nilai tuh
blakang tuh kan kubuq cine
wakakkakakak