Tuesday, June 30, 2009

kursus lagi

dah lebih 4 jam drive, dah gaduh2 dlm keta pasal jln mana yg kena ikut sampai laa kitorg kt bandar port klang.

pekai koboi port klang

aku ni masuk sini dulu utk ke muara je. sorg lg tu penah keje kt port klang masa awal2 masuk keje dan sorg lg plak baru je 2,3 tahun tinggalkan port klang utk ke pasir gudang. tu yg bergaduh2 carik jln. sume nak tunjuk terel.

pemandangan dr bilik hotel

apa lg kalo nak dicite kalo dok kt hotel ni. makan laa kan hiks. makanan kt hotel ni bleh tahan laa. cuma variety takde sgt. tp ok laa kan. ko nak mkn bnyk2 buat ngantuk je.

makan-makan

dan course ni pun sgt menarik. tak sure laa bos aku amik trainer ni dr mana tp sgt best! apa yg best tuh? nok ...agak2 ko tau ke apa yg ter'bestest' tuh? hahahaha.


takdelah....dia ni sgt bnyk experience kot, buat lawak smpai org tak boring dan ada few games during the course. games pun sgt related to the lecture yg dia bg. ada sorg lg trainer tu agak ngantuk. tp sib baik the main trainer ni selalu sampuk2 so buatkan class tu very lively.

ni aku lukis nih hahaha

so...walaupun kursus ni sampai 3 hari tp mmg sgt berkesan laa pd yg attend. lenkali kalo company suh pegi course harus aku tak komplen lg hikhik.

sebelum sesi senamrobik

wahhh...puji lebih2 lak nih. korang kalo yg wat training program tu meh laa kontek aku bleh aku bg kontek no trainer nih ye.


selain dpd bleh praktikkan apa yg dpt during training, aku gak dpt 3 saman dari MPK sb salah parking. yeayyyyy....seronot!!!!!! cisssssssss!

4 comments:

daydeck86 said...

kena saman pun sonok kerk
sengal........

adibah said...

Nak pendek kan cerita.. gini je lah nok ye....

KALO TAK BESSS... TAKKANLAH LAGU CIKENDENSE TU DUK BERKUMANDANG BEBERAPA HARI BERTURUT-TURUT...!! gittew... hiks

::@FiQ said...

mintak maap la bnyak2...















ahahhahahhahahahhahahhahahhahhaha

linn said...

daydeck,
saman sonok sb dpt kumpul tiket saman yg berbagai kaler. ni MPK aku dpt kaler kunin. ada ijau, merah etc lagi. sonok tuh hikhik.


adibah,
cikendens tu dulu2 pun cikendens gak nok. cuma...errrr.....cumaaaa..... eh lupa laa nak ckp apa :p.


afiq,
oittt...apsal ko ketawa2 haaaa?