Friday, June 26, 2009

malas lagi

bila aku yg jarang2 sakit ni demam dan sakit (bukan selsema babi occay!!! dah check ngn doctor dah) benda ni bukan reti2 nak stop dlm 2,3 hari. ni dah seminggu ni tak elok2.


sekarang aku adalah batuk tahap org dgr pun ngeri. semua org kt ofis tak ske kalo aku pegi tpt diorg.

keji!!!


4 comments:

::@FiQ said...

selseme mmg pyah nak elok la kan?? sekse..
bia la demam dri selseme....
at lis demam bleh tdo.....
ahahhah

::@FiQ said...

ehh lupe lak.. get well soon!!***

eddie dewanaga said...

MC la beb, makes yourself a 'home quarantine'

linn said...

afiq,
aku batuk lg teruk dr selsema masalhnye nih. tp batuk2 ni pun susah gak nak tido.

rasanye lebih cepat baik kalo ko hulur2 buah manggis & rambutan dr umah ko tu haa. amacam? hiks.


eddie,
MC rugi je kalo dah half day. lgpun senin kang cuti. bleh rilek lelama kt umah.