Saturday, June 13, 2009

tak pasal2 stress sendiri

smlm aku layan desperate housewives online yg latest episode. elok plak line botben nih bila aku bukak awal2 kan. bagus bagus! tp yg mengstresskan aku adalah cite ni plak. sapa ada spoiler cite nih?


sebabnye ini adalah finale season dan ......


sapa bininya weh???? eiiiiii....geram!


sekarang aku tengah layan ni plak.....



pun wedding gak!


6 comments:

::@FiQ said...

dedue neh mmg antu aku ngn famili aku negoknyer..
siyess weii...
tpi syang...astro belom nak ade kt umah aku neh...
dulu dok umah uwan aku ..slaloo la dpt tgk...
tapi pape hal pon...
agak setan kan??? xtau die kawin ngn sper..
dlu season 4 epi finale die buat camtuh gak..taim susan beciom ngn jantan lain...
x ke konpius tuh..

linn said...

fiq, ko nengok cite ni kalo greys tu kt ntv7, DH lak kt 8tv. dah latest season dah tuh. ko nunggu estro alamat lambat laa jwbnye.

aku ni tgk yg kt US nun. aku tgk online. tp mmg mcm harem laa nak nunggu taun dpn utk tau sambungannya.

adibah said...

Nok... ko stress sebab citer tu dah abes ke... ataupun...sebab sumer KAWEN??? Cuba citer sikit kat i.... huhu

::@FiQ said...

kak..aku dok kg... 8tv n ntv7 x dapekkk!!


sedeh***

linn said...

adibah,
huihhh...kesitu laaa pulok.

cite DH tu la end with a big question mark sapa yg mike tu kawen. stress nak nunggu tahun dpn laa sb nak tau. mek tetiap minggu ngadap cite ni nok.

tp mek tau laa uols nye pikiran tu uhukkk...uhukk..uhukkk. eh..apsal batuk2 nih. hiks.

linn said...

afiq,
laaa kesian ko. aku ni dok umah sewa yg tak kampung pun cuma dpt tv singapore je bleh? sib baik ada estro tu.