Wednesday, June 3, 2009

PMI 3 - jangan tak jadi!!!!


korang dah tgk sini?

masa pmi1 aku dpt tgk dari ungu yg masih lom gemer kt sini smpai laa ke dewa 19 yg meletop2..

masa pmi2 aku takleh pegi sb final exam.

ni pmi3 akan berlansung pada 20 jun ni kt stadium bukit jalil. dan aku dpt tau salah satu subjek yg aku amik semester ni yg takde final exam, yg 100% marks dari coursework nak buat presentation on 3rd class. fuhhh...fuhhh...fuhh (bg jampi mandrem supaya dot dot dot).

best wooo band yg terlibat.






dan yang paling penting.....



iskkk...iskkkkk.....

6 comments:

Dakjaat™ said...

terkejut jer .... letak lagu dalam blog .. kalau aku sakit jantung? matik terus.. :(

hahahaha! pmi3 tu mende? konsert ke?

ASMT said...

ciktipah, welcome to bkt jalil..

linn said...

dakjaat,
eleh...tu mesti dok bukak sound full blast itu pasal laa tekejut. sapa suruh! pmi tu pesta malam indonesia laa. kata minat dewa 19? cisss.

linn said...

ASMT,
erkkkk...nnt ASMT ke yg sambut kt bukit jalil? siap ada welkam welkam tuh hehehe.

adibah said...

nok.. jangan lupain gwe!!!!!!

linn said...

huihhhh...kamu nonton konser kah?