Monday, June 8, 2009

hensemnye kau!!!



aku tgk cite apa tah kt hallmark ari sabtu aritu.

tp hensemnye sorang pelakon dia tuh. ya Allah...indah sungguh ciptaanMu itu. (hahah poyo gilos). tp serius hensem.


haa amacam? hensem kan? aku siap gugel carik nama dia. ivan apa tah.

isk iskkk....


8 comments:

adibah said...

ensem kan nok... muka dia inesen je.... macam sian jeee nengok muka dia.. huhu

Dakjaat™ said...

pelakon lame.. hmmm .. :(

p/s: find me at second blog..

linn said...

adibah,
tulah. tak lalu makan gue hikhik.

*sebenonye ada cite lawak disebalik mamat ini :p.

linn said...

dakjaat,
lame? lame tu utk lama ke lame in english? ko nih!

haaa nnt aku jenguk2 ye.

eddie dewanaga said...

nama dia ivan sergei, u should check out filem dia arahan john woo... 'once a thief' dan siri tv yg naikkan dia, jack n jill...

linn said...

owhhh..patut laa mcm penah tgk dia nih. jack & jill dah lama gak tuh. tp muka menten laa mamat nih.

::@FiQ said...

ehh kak..
arituh kan aku nk komen kt entri neh la..
skalik tenet aku buat hal...
aku da tentu arah nak gtau kau kak.. bahwsenyer...






YA ALLAH HENSEMNYER DIER.....

linn said...

afiq,
kannn??? meleleh wa ckp lu. hahaha.