Saturday, July 11, 2009

award dari daydeck

award ni dpt dari daydeck yg mengata aku adalah minah indon katanya disebabkan aku asik laa ke indon. harus tak sedar diri kan. jumlah aku ke sana compare ngan dia, dia lg bnyk. apa pun mekasih sesgt sb bg award ni. sok pegi jogja jgn lupa beli "award" yg bleh aku pakai masa raya ok!

dan inilah awardnya....



1. Kenapa korang rasa korang patut dapat award nie?
laaaa....memang dah terang lg bersuluh tuh. cantik gilerrrrr blog aku ni kan sb tu org bg! hahahaha....matilah perasan. blog aku chantek ke pun? owhhh aku dah bosan dgn kaler ni. nanti kau!!!!


2. Ucapkan penghargaan korang pada sapa setelah terima award ini?
terima kasih kepada ibu bapa yg telah mensupport saya selama ini, kepada rakan2 sekalian..... eh! ni bukan anugerah seri angkasa ke?


3. Korang wajib bagi 10 orang penerima award ini pulak?
siap suh bagi 10 org lg. tp orait lah aku bg gak kt 10 blogger yg selalu komen2 kt sini :-
1. adibah
2.afiq
3. ayu
4. cokolat
5. dakjaat
6. eddie
7. kak ungku
8. lagenda angelz
9. lilylotus
10.tijah
(sikitnye rupanye org yg rajin komen. 10 je ke? sob...sob).

14 comments:

adibah said...

Linn,

Saya menghargai award ini.. terima kasih..!

walau bagaimanapun...













Saya ingin menyerahkan kembali award ini kepada pihak akademi, kerana saya hanya membelog kerana rasa cinta saya.. kerana passion.. bukan kerana mengejar award...














KEKWAT TAK MEK, NOK??????????????






*larikkkkkkk!!!!!!!!!

::@FiQ said...

wahh kak... sploh tuh bnyak tuh.. cer ko singgah blog aku...wakakaka...celah gigi jer tau!!
tpi niat blgging harus di utamekan...wakakaka

award akan di tempek..ehh nme aku kan tuh?**

linn said...

adibah,
passion ek? syabbas bete! sekarang sila laa tukar nama cek nuffnang ko tu ke nama aku. sekian....tima kasih.

linn said...

afiq,
haaa...nama ko laa tu nok. aku malas nak buh link sb seploh tuh aku nak buh. tak hapal wooo.

adibah said...

ekekekekkekekekekkeek

Tijah said...

tijah yg kau maksudkan tu adalah tijah yg duduk new zealand tu kan??? wakakaka...

linn said...

apa ni gelak2?

linn said...

tijah,

bukan laa nok, tp tijah yg dlm lagu s.m. salim "apa dah jadi" tuh wakakaka.

serius aku gelak sampai sakit perut bila tgk 'jangan lupa lirik' td. baru ku tahu nama ko ada terselit dlm tu. rupanye ko dah gleme dr dulu kan sampai sm salim buat lagu.

eddie dewanaga said...

kak ungku dah pencen blogging!

daydeck86 said...

sudi gak ko collect award dari umah akan kan
thanks a lot

linn said...

eddie,
tak laaa. kurang berblog je.

linn said...

daydeck,
mesti laaa amik. award tuh. kalo award bandung/jakarta/jogja lg aku terima.

daydeck86 said...

BANYAK LA KO AWARD bandung/jakarta/jogja
NEXT MONTH AKU XJADI PERGI KOT COZ SELSEMA VAVI MENJADI2 PLAK KAN

linn said...

daydeck,
laaa....rugi jer. selsema tu kt sana mana ada sgt kan. ko takut ko pakai laa mask.