Wednesday, July 15, 2009

magazine apa plak nih....

semalam aku terima satu envelope dari ofis yard. address jalan pun salah nih tp sib baik laa posmen biasa dgn tempat ni kot kan. so sampai gak. dan selalunya surat yg takde penama dan atas nama company mmg akan ku buka laa.


bukak2 ada satu mag dalam tuh. mag mcm dlm gambar.


cuba tgk close up. mag ttg christianity uols. each and every pages!


aku tak suka laa nak cite pasal agama ni sb benda ni sensitif, tp ni mcm too much plak.

tol tak?

6 comments:

eedany said...

agaknya big boss uols beragama kristian kot?

maybe that's why diaorang sent mag. tu kat situ...

:)

lily lotus said...

uish..sabau jerlah

anyway, lily dah tukar blog baru, free2 update ekk

http://myrillys.com

linn said...

eedany,
taklah, 90% of us semua muslim. lgpun bigboss kt hq KL bukan kt sini. tp takpelah...bukan nak baca pun hehe.

linn said...

lily,
sure. wahhhh dah ada dotcom sendiri nih. kelezzzz.

cdr said...

Berhati-hati dengan kandungan Plain Truth tu. Ia sebenarnya bahan dakwah Kristian. Lebih baik jangan baca langsung untuk tidak terbabas akidah.

linn said...

iskkk...mmg dah popular yea mag nih? aku mmg tak tau lansung, cuma baca sket2 je. org yg cetek iman cam aku ni lg laa takleh tgk menda ni lebih2.