Thursday, July 9, 2009

pergi kenduri kawin

hari ahad aku ke kenduri kawin plak. ni cite pas abis pmi tu yea. masih basi lg hahaha.


tini & the geng dropkan kt lrt kelana jaya lg. dan kt sana aku tunggu wani plak. kitorg nak ke kenduri kawin adik syam kt kampung kayu ara. dia yg amik kitorg dr lrt tuh.


sampai awal pagi gilo nih. kol 11 blum start majlis lg. tp apadehal laa kan, buat2 mcm umah sendiri laa, amik air sendiri (syam tak tau pun kitorg wat keje ni hahaha). makcik2 kt umah tu pun masih sedang dok prepare lauk untuk makan beradap. kitorg pun apa lagi tolong laa. TOLONG TENGOK!


konsep warna pengantin adalah pink & putih. diorg ni berketurunan indonesia, ramai tetamu yg hadir pun lebih kurang. so diorg punya baju adalah amat meriah sampai aku memula tak tau mana satu pengantin, bleh?


dah berejam duduk dari dapur sampai laa ke dpn baru laa kitorg keluar pegi makan. tu pun lepas makcik2 kt situ sibuk suh kitorg makan dulu sb pengantin dah nak sampai. so makan laa kitorang.

nasi aku

jom tengok gambar2 :

pelamin pink

meja makan pantin

pengantin laki sampai



paling tak tahan tgk syam, abang pengantin yg terlampau ni laa. siap dgn sampin batik style indo (kot laa..aku tak sure) ngan belangkon lagi tp pakai spek itam. rosak budaya sungguh!

sampin style apa ni ek

macam wak wak ok!

dlm kol 3 lebih baru kitorg reti nak balik. tu pun syam tahan suh balik lagi lambat. ingat aku duduk kt kampung pandan ke nak balik lambat2.

pas balik tu aku ke tpt lain laa dulu kan hikhik.

2 comments:

Dakjaat™ said...

which one is your pics?

linn said...

laaaa....tak tau ke? kesian aku tak popular di blog sendiri. isk iskkk...