Monday, July 13, 2009

makan-makan di ofis

last week ada makan2 kt opis aku.

sejak masuk tahun baru nih dah lama gilos takde makan2 kt opis. kalo tak dulu tu asik makan makan makan je kejenya.


kali ni makan utk bebudak praktikal dr one of the local university. so far aku rasa ni 1st time aku tgk budak praktikal yg "lain pesen"nya dari yg lain2. apsal yea? mmg camni ke bakal2 graduan zaman sekarang?

kot2 laa ada antara mereka yg baca komen aku kt atas tu. sila2 laa ubah tingkah laku tu. mg tak sesuai lansung utk seorang pekerja yea. lebih2 lg in private sector. kalo mmg permanent staff aku tu dah lama dahh...... aaahh malas laa nak ckp.

meh tgk makan2 je.












8 comments:

eddie dewanaga said...

beb, karipap tu intinya apa..??

::@FiQ said...

ape jer die buat??

linn said...

eddie,
inti kentang laa.

linn said...

afiq,
merepek sket laa dan tak penah dibuat org lain sebelum ni.

ummifirzanah said...

amek course HR tu... aku cukup x berkenan dgn dia ni ntah naper..nasib aku x pregnant...tu ms jamuan tu aku sound direct je kak....

linn said...

bukan mu je mek, semua org tak berkenan. akak mu tu je yg suka bertekak ngan dia. mungkin bih kurang sama type kot hikhik.

matilaa kalo dia baca blog nih.

ummifirzanah said...

wah..wah..wah...sedap mulot jer ngutuk akkku ea??kah..kah..kah..akak laa sangat!!!

linn said...

yezzzzz....dah ada pengakuan disini :p.