Thursday, July 23, 2009

pasar malam! pasar malam!

aku puasa rejab aritu (nak gak kata rejab padahal ganti tak abis lg). so adalah sgt malas utk masak memasak time2 ptg2 hari.

makanya pegi ke pasar malam jelah.


sambil tu aku pun dah feel2 nak mkn terubuk masin. tp cari2 tak jumpa. adoiiiiii ngences laaa anak aku. hahaha mcm laa ada anak dlm perut. anak2 cacing yea kalian. jgn speku!


since takde apa yg nak dibeli aku jln2 jelah cuci mata. end up beli nasi kerabu utk berbuka posa. dan air asam boi yg sedap.


ehh..tp aku pelik laa apsal org suka tulis air tu sbg air asam boy? boy mana yg punya asam tu? kurang asam lu boy sesuka ati je guna nama.

kan?

5 comments:

cokolat said...

nasik kerabu dekat kg.bharu sedap tau! tapi dekat ke ko dengan kg.bharu ek? hihi..

daydeck86 said...

oit
pengarah yasmin ahmad meninggal dunia

linn said...

cok,
ye ye aku mmg dkt sgt ngan kg baru tuh. alamakkkk teringat nasik lemak kg baru laa isk iskk.

linn said...

daydeck,
ko bio btol????

daydeck86 said...

tadik dapat sms cakap dia da meninggal aku sampai umah diaorang cakap koma jerk.