Saturday, July 11, 2009

itam itu menawan

ok tak?

busan dah aku ngn kaler merah lama tuh. dan kalo perasan masa time kaler tu gak aku adalah sgt malas menghapdet blog.

kna carik header yg cun sket laa jap lg.

6 comments:

cokolat said...

nok aku rasa kaler dan template memainkan peranan jugak utk naikkan mood kita bila blogging.
akukan sejak2 tukar template dgn header baru ni, rasa setiap jam nak tercangak depan lappy semata2 nak tengokblog sendiri, bleh?

makanya.. sila tukar gambar bunga ko tu nok biar seswai dekat diri ko yang suka akan so7 dan dewa itu :P

linn said...

kan nok kan? aku pun rasa cenggitu. ni aku dah start buat entry ari senin dah ok.

tp header yg bersesuaian ngan so7 dan dewa? ko biar betol.

eddie dewanaga said...

fade to black...!!!

linn said...

ok per black nih. nampak kurus! hahahaha.

::@FiQ said...

konyer ok kak.. aku kale itam cam skit mate plak..padahla itam sme jer kan??wakakakaka

linn said...

ko nyer itam takde nur, aku punye itam nur dia sgt terserlah occay! hikhik.