Thursday, May 21, 2009

fesbuk

aku mengaku adalah agak buta IT dan bangang sket pasal fesbuk nih. dulu register pun sb nak tukar gambar dgn member. pastu dia dok terbengkalai gitu jer.


then baru ni sorang kolik dr penang mintak personal email nak add fesbuk aku so senang kami nak contact & tau cite katanye. biasa kitorang call atau email guna office sajor lor.


so baru minggu ni aku dok godek amendanye menatang yg ada kt situ. adoiiii...sgt tak reti laa aku nih. kengkonon nak laa buh kt tepi tu mcm sesetgh blog tu tp aku tak pandai guna lg. cemana tuh?

nanti2 laa aku belajo lg. ehh..tp kot sapa2 nak add aku sila laa yea. aku nak add korang pun tak reti lg. yg dlm list kwn aku tu sumenye depa yg invite tuh.

haiyooo. mcm tertinggal ketapi je kan!!!

6 comments:

cokolat said...

nok.. fb sgt best tau!
features dia sgt interesting!
aku suka lepak situ.. :)

eddie dewanaga said...

yang... lu pegi log in FB, pastu pegi ruangan rakan, bawah sekali ada ruang 'cari rakan'...

lu taip: eddie dewanaga.

then hantar request jadik member gua, ok..?

see you there!

linn said...

cok,
ye ke? aku masih merangkak lg nok. nnt akan ku cuba gak nih. gigih!

linn said...

eddie,
ada ke? apsal wa punya tulis "find friend"? wakakaka.

wait..wait. yang? weyyy tak rock btol laaa.

*benonye gua mls menjwb nih iskkk.

adibah said...

Nok, jom la kita mengfesbuking..!!

linn said...

jom..jom. tp ko kena ajarin aku nok. tak reti wooo.