Sunday, May 17, 2009

ucapan-ucapan terkini

1st sekali nak wish SELAMAT HARI CIKGU kpd cikgu2 sekolah aku mcm cikgu ani (ni makcik aku plus cikgu aku bleh?), cikgu ee, cikgu lim, cikgu chia, cikgu chua, cikgu azizul, cikgu samian dan semua lah yg penah mengajar aku dulu.



SELAMAT HARI CIKGU, cikgu2 semua.
ehh..tak lupa pd semua cikgu2 kt msia ni gak yea!



2nd nak wish SELAMAT HARI TUA pada nora yg akan celebret besday dia pada 19th nih. nora ni kwn aku kt ofis subang dan dia ni kadang baca tp selalu tak baca blog aku nih. (ko kenal tak yu? kenal kan kan kan? hikhik). utk nora :




last sekali utk jejaka phojaan hatiku dulu, kini dan selamanye. celebrating his birthday today, 17 may. he is now 33.


LEEHOM, SHENG RI KUAI LE!



even dah 33 dia still menten muda! chaiyo! chaiyo!




6 comments:

AfiQ said...

ehh da tue ekk si lee hom tuh??!?!?!?
tpi x kesah la kan... matnag giteww... uhuuhuhuhuuhuhuhuh

adibah said...

LeeHom,

wo xian nian ni.. wo ai ni ;-)

ASMT said...

selamat hari guru juga kepada semua guru. chaiyoo!! chaiyoo!!

linn said...

afiq,
takpe fiq. umo 33 tp still menten kacak. wahhh..kacak tu takleh tahan hikhik. apa pun leehom mmg cute!


adibah,
eleh....gediks!!!!!!!!


ASMT,
cikgu2 sume kata time kasihhhh.

Ayu Jaffar said...

ko memang na, ngadesssssss taw :P
kalo dia bacalah comments nie....hik hik hik aku pn nk wish sebeday to u kat DIA :P

linn said...

ekekeke. aku rasa lama dah dia tak baca yu. kalo tak sure dia tnye aku pasal ko. maklum lerr kamceng! hikhik.