Monday, May 25, 2009

gara2 facebook

dari facebook yg aku join baru nih dpt jumpa old klasmet masa kt uitm dulu.

ada yg siap simpan gambo2 lama tu yg tak tahan. salah satunya mcm yg kt bawah nih :



ni baru satu. ni pun yg paling elok sket. kelakar sungguh tgk muka dedulu. rasa nak jadik ostrich yg bleh sorok muka kt dlm kepak dia pun ada gak.

pitam!!!

6 comments:

lily lotus said...

kehkehkeh! cun apa...kenangan terindah itu yg penting

Dakjaat™ said...

ada jugak kenangan .. at least.. :)

aZFaDora said...

hahaha..xtahan tgk yg pkai jeans tuck in tshirt kt dlm tuh..hahah..mmg klasik gmbr nih..

linn said...

lily,
hahah cun laa tp utk zaman purbakala dulu.

dakjaat,
tulah...kenangan tuh. sekarang ada yg dah lost contact dah.

azfadora,
kan? kan? hikhik. tudung ikat belakang tu pun lawak gak laa hahaha.

adibah said...

Nok, begitulah kalo dah masuk fesbuk nih... banyak gambar2 yang dah tertelan dek zaman.. kembali muncul!! Awas! Ekekekkee :-)

linn said...

haiyohhh...tertelan dek zaman katanye. mcm dah berzaman plak rasa. idak nok...mek tak setua itu hikhik.