Friday, May 15, 2009

kalo breakfast + lunch = brunch, kalo lunch + dinner = ?

serius laa aku tak tau. lunner? dinnch? wakakaa lawak! lawak!

lantak lah sana pun. janji petang tu aku dpt makan mee kari old town. yeay...


lokasi dia cuma beberapa tapak je dari stabak tempat kitorang melepak tuh. masing2 order benda yg sama mee kari dgn lime juice.


tp disebabkan keinginan aku utk mkn adalah dah lama dan mee kari aku kuah dia dah surut (mangkuk tu bocor kot) jadiknye mee adalah tak abis. lgpun kembung minum kopi stabak dah kot hikhik.

tp apa2 pun syok laa sb dah dpt makan mee kari old town.


balik dari situ org adalah ramai sb ada pasar malam. tak sempat ooo nak singgah sb tren aku kol 9+ mlm. kalo 9+ mlm soknye takpe laa gak kan.


lain kali sajo. ceh lain kali konon. tuan umah nak bwk ke pun? hikhik.

6 comments:

Dakjaat™ said...

hali2 oldtown .. hali2 oldtown .. tak ajak Dakjaat pown?? sampai kaki ... :p

linn said...

nak ajak gak aritu tp takde no kontek laa. hahah alasan tak munasabah.

ASMT said...

breakfast + lunch = bebetul berbuka puasa lah tu

Ana Ali said...

huhu...aku cuti dari old town selama seminggu..haha selalu sangat dah naik muak..kena diselang selikan dengan kopitiam lain jugak( sib baik kat nilai nih takder Old Town nih) ader Johnny Kopirtiam jer kat Giant nun

linn said...

haah kan. btul gak tuh. tp kalo buka posa ptg ni masalahnye mkn pagi. maknanye sahur laa.

linn said...

ana,
aku kt pasir gudang ni pun takde gak tp gigih nak pegi jejauh utk pekena kopi. tp tak selalu laa.