Wednesday, May 20, 2009

old town lagi...

tak abis2 walaupun puluhan email dtg kata mcm2 pasal cafe nih.


tp since food kt tesco seri alam (food court) adalah amat mengecewakan kami takde pilihan lain, terpaksa ke sini la jugak. nak ke kfc lagi laa dah muak.


aku yg kengkonon takmo makan mee kari order roti jer kali ni kononnye. tp tak bleh blah garlic & butter toast. tp butter tu share laa dgn semua. gilo ketat perut kalo baham semua sekali.


mek IT order mee kari & miss I order asam laksa. tp ujung2 aku mengendeng gak kuah mee kari dia. tp utk nak mkn mee mmg takde seru lagi sb aku dah puas mkn aritu kot.


air 100 cold yg perghhhh sb lama tu tak pekena. diorg order apa aku tak ingat lak sb tak amik gambo. alaa yg biasa2 gak tuh hikhik.


dah! dah! kena stop old town dulu sebulan dua. carik port lain plak pasni.

6 comments:

adibah said...

Goshh!!!!! Cold100!! Nok, kalo yang instant tu.. aku tak minum.. kalo nak minum aku gi beli yang kat menu je..

linn said...

konfem ke nok? aritu aku mcm pasan ada je kt umah uols. ke salah tgk brand lain kot hikhik.

adibah said...

memang ada kat umah. tapi tak sentuh dah pun..

linn said...

yelah...sejak diraguui kehalalan menda tu ye nok.

cokolat said...

laksa ituww!!!
laksa dia not bad jugak, kan?

linn said...

tulah. siap ada ikan ketui2 ngan petis lagik. tp aku tak ske petis tuh.