Thursday, May 7, 2009

menu kt kampung

mak aku rebus spaghetti.


ingatkan dia nak buat bolognese ke apa. dlm ati dah ala2 takmo mkn dlu. yelah...muak owhh dok belasah kt SR sampai nak muntah2 dah nih. tp diam jelah lg.


sekali tgk periuk dia buat laksa johor daa. yeaaa.... syiok! syiok! terus laa amik sepinggan. erkkk...nampak nau aku tak tgk dapur masa dia dok merebus2 tu kan hahaha.

nak resipi? aku pun tak tau. aku reti makan jer.

10 comments:

suezensuzanna said...

argh..nmpk sedap...huhuu:(

eddie dewanaga said...

laksa johor is one of my favorite as well... please take note, manalah tahu kann...

Oops!

afiq said...

inovatip maknyer ha! bagus!

adibah said...

Sodap eh..! Cuba ko try test masak kat umah ku nanti nok... stuju?

linn said...

suezen,
laksa johor ni kalo org tak pandai masak tak sedap tau. tp yg ni kompem laa sedap. kt desa pandan kl dulu ada satu kedai jual laksa johor yg sedap. tak tau kedai tu ada lg ke tak. ehh... panjang lak menjwbnye heheh.


eddie,
lu pesal? dari aritu in case, in case. adakah lu :

(1) nak suh wa isi form utk jawatan yg abelebel lg tuh?

jap jap nak gelak sat naa. hahahaha. opssss...

ataupun :

(2) wa bleh bg borang tu kt member wa yg menepati ciri2 gadis idaman malaya yg still singel and abelebel. ada beb. komfem! tp lu kna ayat sendiri laa. dan yg penting no tipon adalah 017-7******.

amacam?

*mak aih...pnjgnye komen.

linn said...

afiq,
yea nok. kretip dan inobetip. eh..ehh...afiq kang singgah2 laa sini lg yea.

adibah,
ko tak nampak ke line bwh sekali tuh? kang aku test masak kalo tak makan jaga! kan ku sumbat2 kan iye supaya abes. ok????

Ayu Jaffar said...

baru nk minta resepi....hu huh rupanya ko pn tak tau! walllla nampak sedap tu...

linn said...

aku ni kalo rasa tingin nak masak baru laa calling2 mak aku tnye resipi yu. ni takde rasa nak masak jgn harap ler pun haha.

ASMT said...

hah!!! baru u all tau skill mak yam kan....

linn said...

skill makyam campak2 je pun katanye. tp tak mengaji lg ni dr dia. malas sungguh.