Tuesday, January 6, 2009

aktiviti mingguan

ari sabtu aritu aku meneruskan program eksesais aku setelah dipospon selama seminggu sb balik kampung.


seperti biasa aku join diorg berjoget2 kt tgh padang dulu before memulakan aktiviti seterusnya. gilo laa aritu ada sorang instructor tu kurus keding tp dia bnyk buat gerakan utk cardio. terlompat sana terlompat sini. aku yg sgt "kurus" ni harus laa termengah2 nak meng follow dia.


pas abis joget2 aku pusing2 keliling padang utk senaman kaki dan pinggul. bleh gitu?


kali ni aku pegi ke tepi tasik. dah penat benti jap amik gambo masjid kt dpn tu. kalo mlm cantik oo amik gambo kt sini sb masjid ni punye lampu2. tp kalo mlm amik gambo kt tasik elok2 memula gambar pemandangan tup2 kt gambo ada pempuan berjubah putih bg peace kang ko nak kata apa? hishhh...takmo laa aku.


elok je naik dr area tasik aku jumpa miss I. kitorg mmg plan nak main badminton pas exercise tuh. aku awal2 dah sound aku tak reti main. dan hasilnye mmg memberangsangkan sb dua2 pun tak reti. bygkan ajalah.


balik dr tasik mcm biasa pegi ngeteh. hari tu aku tak mkn roti telur ok!

6 comments:

cokolat said...

mak lama tak eksais nok... tp pagi2 pun mak dah kena jalan dalam 10mins ke opis.. so campur dengan balik jadi 20mins.. tak cukupkan?

eddie dewanaga said...

beb, area mana ni..?

Zuer said...

mak ai...baru jer senaman gitu gini dan singgah kedai...

adibah said...

Nok,

Nanti kita eksesais di sana ya...jalan2 borong2 gittew..

Ungku Nor said...

memang la tak oder roti telur.
tapi awak oder roti bom 2 keping, kan? kaann??
;p

linn said...

cok,
nok, ko kan selalu eksesais kemas umah, kemas menan budak kecik, campur jln2 tu sumer dah ok laa tu kot.

eddie,
bukit layang2 pasir gudang daa. tak penah sampai sini yea?

zuer,
pegi kedai utk bekfes laa zuer. kan bekfes tu perlu. jgn skip ok!

adibah,
mek yakin akan turun 2 kilo kt sana nok. gitu!

ungkunor,
iskk...akak ni mana tau ni? pasang spy yea. isk isk.. heheh.