Sunday, January 11, 2009

sekolah nak buka dah

ari sabtu pagi (pagi sgt laa) aku ke sekolah utk lengkapkan sesi pendaftaran. aritu dah register online, yg kali ni utk amik buku. modul dan byr yuran.

ya Allah...ramai tak hengat umat manusia arini kt sekolah. dgn senior students, dgn new students pastu ada group dari mana tah ada exam ari tu.


subjek yg aku amik ada 3, so dpt 3 buku. kalo korang ingat aku last sem drop paper financial management. buku dan modul pun ada, tp since aku register semula dpt lg buku yg sama. cisss...ada 2 buku dah. bleh jual kt ebay ni hiks.


subjek yg lain pun ada management kt belakang dia. matilaa kalo dah abis belajar tak tau manage gak tak tau laa.

kelas will only start paling cepat end of jan. so sekarang masih ada masa lg utk aku meronggeng. yelah..kang dah start kang nak buat assignment laa, group discussion laa.

jom meronggeng jom!!!

7 comments:

adibah said...

Aku mau nyanyi & ronggeng..

"Dangdut is the music of THAT countryyyyyyyy.. THAT countryyyyyy.. THAT countryyyyyy.." - Project Pop


Yukkkk!!!

cokolat said...

selamat masuk skolah nok.. belajar rajin2.. jangan carik pakwe ok!
haha!

Dakjaat™ said...

tp since aku register semula dpt lg buku yg sama. cisss...ada 2 buku dah. bleh jual kt ebay ni hiks.

kehkehkeh! ;p u're so genius huh ! .. tak bek tau .. hahahahaha! ;p

genius yang tak elok .. simpan lor buku tu .. kot2 boleh kasi kat member ker.. hikss! ;p

*blog Hopping!*

linn said...

adibah,
aku ske lagu project pop yg tajuk dia bukan superstar tu nok.

cok,
alaaa...aku baru je rasa nak ngoratlecturer. kenot laa ni yea :p.

dakjaat,
kalo member nak pinjam bg yg lama lerr. yg baru jual. mahal tu buku tu hehe.

chronicles of angelzz said...

uollss i class da stat 2 mingi tp esk bru tehegeh2 nk p cemana tue?
kekeke

Amy Maznan said...

linn..ko belajar course ape? aku pun ingat nak study balik lar..since xde anak lagi ni.
p/s: nak lawan jadi lawyer mcm adik PB angel ni!hehehe

linn said...

COA,
takpe nok. janji leh masuk kepala. ni mesti kes lecturer tak meletop kan? kalo tak harus uols dtg sepantas kilat. hehe.

amy,
aku studi mba kt oum je nok. kt jb ni tak bnyk pilihan uni. kalo kt kl best bnyk leh pilih. ko nak jadik loyer gak ke nok? uishhhh...saspek..saspek.