Thursday, January 1, 2009

Selamat Tahun Baru lagi

last week aku dah ucap selamat tahun baru hijrah kan. kali ni selamat tahun baru 2009 semua!!!




ada azam baru? azam lepas dah terlaksana blum? azam aku? biarlah rahsia gitu. hikss ada ke pun azam2 ni.

selamat bercuti pada yg cuti. aku org johor tak cuti pada 1hb jan ni. selamat hari lahir pada yg meraikan. beberapa kenalan yg lahir pada tarikh ni. salah sorangnye dan juga yg membaca blog ni ialah ummifirzanah. takde open table ke? lama dah tak komen? baca je yea? hiks.

apa2 pun, berhati2 ketika meraikan apa aja dan semasa di jln raya.

8 comments:

Tijah Lawa said...

happy nuyer. all the best

adibah said...

Nok,

Selamat tahun baru ya..! Gwe sedang ngitung hari ini..!! Lagi 11 hari dong! Ayuh!!

chronicles of angelzz said...

eppy new year linn...
may dis year will be d best year evere gtewkan kan kan...

ummifirzanah said...

wah..masuk blog gitu...kuikuikui...panjang umurku..panjang umurku...selalu!!
open table?? bleh...tunggu company banjer arrr...bleh gitu???

linn said...

TL,
hepi nuyer tuyu tu.

adibah,
aduh...gue juga! nggak sabar ni dong!

linn said...

COA,
hepi new year noks. sama2 laa kita yea!

ummifirzanah,
lets nyanyi2 hepi besday uols.

tunggu kampeni? isk isk...sama je ngan gm dia. opssss...tercarut lak kt sini :D.

Zuer said...

Selamat tahun Baru 1430H dan 2009M

linn said...

selamat tahun baru, zuer!