Saturday, January 3, 2009

buat buletin

matila ni cerita last week. tp takpelah kan, janji ber update.

ari senin dan selasa aku cuti utk abiskan annual leave yg mmg tinggal 2 hari. tp walaupun cuti aku dtg gak opis sebab nak siapkan buletin yg tak siap2. ckp ngan boss beso dah final touch up. tp ni bukan final touch up ni, tp first touch up.


org kuat yg kena buat ni of koz laa mek IT. dia yg kena membuat, menampal dan mengedit2 design dan grafik utk buletin.

keje aku ialah mengedit ayat, mengomen dan mengkomplen apa yg dia buat hiks.


dibantu gak oleh ummifirzanah dan kak shida. walaupun ada ramai sebenarnye nama yg tersenarai dalam sidang redaksi, tp cuma 4 org ni jer yg membuatnye. sorg lagi yg selalu tolong, kak ida, cuti bersalin. so syabas laa pada mereka yg lain sb nama tersenarai tp tak amik kisah yea. hebat korang!!!


setelah bertungkus lumus akhirnye design, isi perut dan segalanye pun siap. ari sabtu akan dihantar ke printing dan dijangka siap masa aku on leave pegi holiday.

4 comments:

cokolat said...

wey.. gigihlah ko nok cotipun dtg koje gitu!!!!

eddie dewanaga said...

itu namanya tanggungjawab..

kalau ada silap nanti sapa yg kena tanggung...??

sapa pula yg nak menjawab..??

:)

linn said...

cokolat,
terpaksa nok. tp idak laa aku dtg awal pagi. dah tghari baru masuk. hiks.

linn said...

ED,
wahh...mcm pantun plak yea. tp btol tu. kang sume carik kitorg.