Monday, January 5, 2009

mari ngomong jowo

disclaimer :

entry ni dalam bahasa jawa. kalo korang malas nak semak pala toksah laa baca yea heheh.


aku arep ngomong jowo ki. kue reti opo dak? yo wes kalo dak reti.

aku ki orak iso ngomong akeh2, iso ngomong sitik2 waie tp aku paham opo sing wong ngomong. s0 (wahhh...jawa pun ada so so gak kerr??? :p) ojo ngomong atau ngumpat aku ngomong2 jowo yo sb aku paham. ngerti???

gilo wong iki kan? aku ki lidah wes terbelit sb mangan tempe goreng dino setu aritu. tempe dan jowo wes somo karo lagu dan irama kan. orak iso dipisah.

tp aku jowo jowo pun suka mangan sing goreng waie. sing dimasak atau dicampur jero sayur aku dak pengen arep mangan. orak sedep kok.


wes wes...kue nengok waie gambar aku letak ok!


mangan samo sambel kicap. sedep kan?


p/s 1 : matilaaaa korang tak paham. hik hik.

p/s 2 : utk yg master in jawa, yea aku tau sgt broken.

9 comments:

eddie dewanaga said...

reti sikit2...

adibah said...

untuk seorang minang yang masa kekecik duk di Kg. Jawa, mek paham sitik2 opo sing wong ngomong nok!! gittew!

:-P

linn said...

eddie,
paham sket yea? bagus2!

linn said...

adibah,
kue paham gak ke. susah laa nak umpat ni ekekeke.

adibah said...

kalo nak ngumpat nok, cakap bahasa apa pun.. sama banyak gak pahala uols yang mek dapat transfer gittew.. hiks!

AnakSedaraMokTehMencelahJe said...

untuk seorang yang ada kawan minang masa bebesar duk dekat dekat Kg. Jawa, pokcik paham sitik2 opo sing wong ngomong nok!! gittew!

**pening la tgk bahasa jawa ada word 'nok' lak hehe

masa kat batu pahat ari tu...order goreng pisang, goreng ubi dan goreng tempe cecah dgn kicap taruk kelapa cili api gitu lah...berasap tinge tapi sedap, pastu perut pening memulas mulas....parah

opss panjang lebar lak komen hehe

linn said...

adibah,
ya iyalahh...eh dah base indon laa plak hiks.

anaksedaramokteh,
laa kue iso ngomong jowo yo?

komfem je penah pegi batu pahat ni? sb org kt batu pahat takde perut pening memulas taw. ni mesti salah jln ni kot.

penyu said...

emmm baik aku layan cakap ganu..hhahahahahah

linn said...

padang pung ngan mu nyer nick. PENYU gitu kang? huahahaha...