Monday, January 12, 2009

aku bercuti ni...

korang....

aku pegi bercuti2 ni. sori lerr kalo masuk blog aku tak bls komen atau pun shoutbox tu diam jerr. pegi for 1 week starting arini. time entry ni di publish aku dok berada di lcct nunggu katebang sampai.


tgk laa gambo atas ni...dlm beg aku ada beg, dlm beg tu pun ada beg lagi. matilaaa bwk beg jer, tak bwk baju. bleh??

jln tak jauh mana pown. kang balik aku sori mori yea. saje nak penuhkan passport yg baru berapa muka berisi ni hiks. kalo tgk gambo tu aku ke destinasi yg chop dia tiga segi.


tp walau bagaimanapun blog aku akan sentiasa terisi ngan cite2 yg di auto publish.

jumpa lagi yea. daaa....

p/s : aku lg berlibur ni. balik nnt aku jwb komen yea.


8 comments:

Ungku Nor said...

cehh..tak nampak pun destinasi chenta awak kat cop triangle tu..;p

eddie dewanaga said...

selamat bercuti linn...!!!

have fun..

Dakjaat™ said...

gambar apa yang first tu? Darth Vader ker??? hehhehehehe! tak jelas sangat gambar tu ..

ahmadhani said...

aku igt baik ko lepak utk selamanyer kat indon tur..tak pon ko mintak jadi warganegara saner trus.amcm.??hahahah...

cokolat said...

g mana ni uollll?????

Amy Maznan said...

mesti g overseas ni? siap bwk passport..phuket?bandung?jakarta?australia?manila??hehehe

linn said...

ungkunor,
takpe...biar rasia dulu. kang ni diceritakan gak. katanye blogger kan hiks.

eddie,
tq tq...wa dah balik dah nih!

dakjaat,
laaa...mcm darth vader ker beg aku tuh. itu namanye di dlm beg ada beg dan beg lg.

linn said...

ahmaddhani,
aku pun ingat nak carik keje kt sana tp tunggu dpt gaji rp20 juta ok gak kan. eh..ko ni ahmad dhani laa konon. ahmad dhani bin apa ni? sila ngaku cepat?

cokolat,
gi seberang aja nok.

amymaznan,
alamak...ada laa dlm senarai uols ni. nntikan ceritanye yea.