Tuesday, January 13, 2009

singgah nilai

hari ahad aku drive dari kampung ke kl.


dlm otw tu aku singgah nilai jumpa wani. since wani keje ptg tu aku amik dia kt epot.


sebenarnye aku jumpa dia sb nak ajak dia ke nilai 3 tgk kain. kitorg nak tgk kain apa yg latest kt msia ni sb nak wat market nnt jln2 holiday sambil wat bisnes. kang beli2 kain kt obersea sekali kt msia bersepah plak kang malu lak kan.


tak lama pun dok kt nilai 3 tu. sebenarnye bukan apa, takut ter buat investment kt pekedai2 kt sana je hiks.

then dah abis urusan aku ke kl sendiri.


p/s : aku lg berlibur ni. balik nnt aku jwb komen yea.



4 comments:

Ungku Nor said...

latest kain bukan kat nilai 3 la yang..

latest kain selalunya kat Jakel..ehehehe

Dakjaat™ said...

hoh! pergi tak ajak! org nak gak p situ . nak beli kain langsir coz nak buat langsir utk reban ayam , kehkehkeh! ;p

linn said...

ungku nor,
alamak...ye ke kak? silap straegi laa ni hehehe.

linn said...

dakjaat,
kelas reban ayam ko ye dakjaat ada langsir bagai. ni mesti nak beli yg ropol2 tu kan.