Friday, January 23, 2009

bandung - day 3 part 3

mlm tu kami semua leh kuar. wani ngan dibah walaupun masih demam gigih gak nak kuar. yelah sb depa tak mkn lg, lagi2 nak mkn ubat kan.




so kami ke jln cihampelas atau org2 local panggil ci-walk. ala2 bintang walk laa kot. tempat ni mmg happening sejak dulu dan tpt fav wani. tu aku rasa sb dia demam je pegi sekali jer. masa last visit 3 hari dok bandung, 2 kali ke ci-walk. bnyk gak FO2 yg dok gambarkan superhero. ni aku tunjuk a few jer.


kitorg mkn kt restoran BMK (baso malang karapitan). aku pi gatai sgt nak mkn mee ala2 chinese style tp tak sedap mana pun. org2 yg demam tu mkn seciput so aku dok sebat food diorg hiks.


pas mkn jln2 jap dlm mall. aku nak carik cd tp group yg dicari tu takde. so ke pasaraya YOGYA utk carik gula2 must-have aku kalo ke indo. gula2 garuda ting-ting. alaa gegula ni rasa dia ala2 gula2 lobster jer tp ting-ting lg best! aku punye laa simpan stok kt fridge kt umah. tau nak ke bandung baru aku abiskan sb nak dptkan stok baru. gitu sekali kan. so aku rembat 4 bungkus.


tak lama pun jln2 kt sini sb mereka2 tak larat. so kami balik hotel agak awal. ok gak leh aku nonton sinetron. aku pun ada beli cemilan (jajan2 lerr) utk dimakan masa tgk tv.


mlm tu ada konsert duet group kt tv rcti. ada nidji dan project pop. syiok weh sambil mkn sambil tgk tv. abis je makanan, nidji yg tgk aku sb dah tertido. amboi...sihatnye makan camtu kan. tp takpe...masa holiday je bleh buat.

jgn dibuat hari2 sudah.


4 comments:

Zuer said...

bagui gak cik tipah nie yek? makan makanan orang yang tak abis makan !! sayang kan ...rezeki jgn ditolak

linn said...

betul tu hehehe.

Yan said...

Siannya kena attacked nga fever bila gi jalan2 ni kan...:)

linn said...

tulah . tp sib baik kitorang lama kt sana kan. so ok laa leh cover bnyk tmpat.