Wednesday, January 28, 2009

meeting tergempar

aku arini maha lah bz nye uols. ni dah di auto publish mlm semlm lg ni.

bleh plak bos2 aku plan nak wat management meeting kt pasir gudang 28, 29, 30 hb ni. dan diorg bgtau thru email received on friday, 3.50 p.m. brengseknye professionalnye korang kan! dah takde phone ke???


kitorg 4 ekor yg kt sini terpaksa wat meeting tergempar ptg tu gak nak kena wat itinerary. bos besar kami yg plg besar tu suka nau kecik ati dan mengungkit 7 keturunan. so mmg kena laa buat meeting tu se-proper yg mungkin. walaupun bajet utk guna cash for the meeting dia tak approve lg. bagus!!!


so ari ni mmg laa kami terpaksa kehulu kehilir siapkan apa yg boleh dlm masa stgh hari ni. kalo elok tu alhamdulillah laa, tp kalo tak elok tu nak wat cemana. org lain prepare meeting 2 months earlier (sb di mention dlm meeting sebelumnya) tp kami ni bidan terjun pun tak camni ok. ni namanye kes mendera, dan di anak tirikan.

mentang2 laa kitorg takde bos, sesuka hati je kan bg arahan itu ini. iskkk kecik ati betul lerr ngan diorg ni semua.

doakan kami sukses ye korang.


p/s : korang yg dr ofis yg baca blog aku ni sila zip mulut yea. pendek kerjaya aku kutuk boss dlm blog taw :p.

2 comments:

AnakSedaraMokTehMencelah said...

bos nak test kecekapan u all keje dlm keadaan terdesak je tu..

linn said...

iskkk..tu bukan test kecekapan, tu kes mendera tau.