Tuesday, February 3, 2009

hadiah yg tak best

aritu pas management meeting kt ofis, boss2 telah mengumumkan nak bg hadiah kt kitorg.

hadiah tu adalah hadiah yg tak best uols. tau apa hadiahnye? ianye adalah --> kena buat satu lagi keluaran buletin utk company.


padahalnye kt last edition yg baru kuar ni aku dah tulis tu - kami ingin memaklumkan akan pengunduran kami di dalam sidang redaksi kerana tempoh masa dua tahun yg diberikan oleh Pihak Pengurusan telah tamat.

tup tup buat lagi sekali. cissss bedebah!!!!

kalo buat2 benda gini senang dpt kerjasama best gak kan uols. aku bukan nak berkira cuma tanggapan dr org lain tu yg aku tak ske. kalo tnye kt org lain esp utk mintak artikel atau berita dari branch masing2, jwpn diorg - bnyk keje laa nak kena buat. ohhh...agaknye kami yg buat ni takde keje laa kan?

bnyk plak bunyik aku hiks. keje aku dlm buletin ni sonang je. jadi editor. editor kejenye ialah mengomen, mengedit dan meng meng yg lain2 lg. keje mek IT laa susah. wat grafik utk majalah ni. pas dia buat aku komen, pas buat aku komen. gitu lah.

weh mek IT, ummifirzanah, pas keluaran ni kalo kena buat gak lagi jom kita buat petition beramai2 utk letak jawatan taw!


8 comments:

cokolat said...

sabor nok sabor.. dugaan berkoje gituler....

Dakjaat™ said...

kalau bos hang nampak .. kehkehkeh! :p

eddie dewanaga said...

takmo resign la linn...

org kat luar sana susah ati takut kena buang keja...
:)

linn said...

cokolat,
itulah pasal. tp kadang stress woo nok.

dakjaat,
diorg tatau blog haku nih, selamat lg :p.

eddie,
alaaa kitorg resign jawatan editorial je, bukan jawatan dlm sykt pown.

adibah said...

tu maknanya boss sayang... :)

lily lotus said...

all the best..hehe

linn said...

adibah,
bukan nok, tu politik pejabat yg..... iskk. malas nak ckp lah!

linn said...

lilylotus,
tq tq..alaaa satu je lg :p.